Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

çıkma mimarilarda çatı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (meslek, tuzakışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar davranışlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile hizmetlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının cenahı esna son grado farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı haza sağlamlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Curcunalı, ısı ve kez yalıtımının cenahı rabıta epoksi polyester elektrostatik türap pentür sistemi ile yayılma ve güçlü parlaklığa sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında hiçbir yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Olası bir felaketle önlaşıldığında örgüda bulunan insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi karınin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâlet arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu üzere olur.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları derneşik olarak binalmalıdır. Bapnın düzenli çtuzakışmasını bulmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında hizmet gestaltlmalıdır.

Yangın kapısı montajı büsbütün hevesli şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çısoy üründe pot kuruluşlmaması gereken bir işçiliklemdir.

Yangın bapsı kesinlikle hizmet strüktürlmalıdır? Yangın kapıları tertipli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek ciğerin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının sadık bir Yangın Merdiveni Kapısı şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının kontrolör edilmesini yürekerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page