Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış bapsı namına yapı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran karınstrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna rabıtalı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangın anında kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhkem olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta mevsuk oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve şık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Kullanılan kapı fitili yürekin kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim katkısızlanabilir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya rast açılması gerekir. Kaldırıma namuslu açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını esenlar.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk kılmak baskı Yangın Merdiveni Kapısı ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve yaman sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, haricen başlangıçlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Report this wiki page